diumenge, 27 d’agost del 2017

SABONERA DE RÀBIA I INFECCIÓ SISTÈMICA

El 14 d’abril de 2017, entre les 12:13 h i les 18:18 h, Bartomeu Cabot va trametre via Whatsapp una imatge i un vídeo a un petit nucli d’humans absorbents als quals tenia convocats a un ‘Sopar francmaçó’ des del dia 10 d’abril a les 21:22h. L’obra plàstica realitzada com a imatge de convocatòria, així com la composició del text que serví per realitzar el clip, van ser exhibits durant el sopar aquest mateix vespre.

L’ocasió s’ho pagava, era divendres sant, un any just després de la nostra propagació vírica inoculada a l’antropomorfa Teresa Grandas que podeu llegir dins aquest blog tendre i carregat de mals sentiments. Bé. Res més agradable que tirar els diners a un restaurant d’un cert luxe com ‘Es Torrent’ de Son Carrió, on degustàrem un menú d’exquisideses enmig de flastomies, testimonis orals de la més alta delicadesa.

Aquí ho teniu tot. La brutor plàstica de Cabot, la filmació i la composició del text que es veu amb la selecta tria d’obres entorn del tema de la castració, les quals, estam segurs, seran fruïdes i considerades una prova més del bon gust que tant us agrada, ara amb els peus corresponents que no figuren al vídeo. La traducció d'Horaci és de Jaume Juan Castelló.

El conjunt il·lustra la nostra tendència luxosa cap a l’antropofàgia; una interpretació, com haureu endevinat, del sant sopar que aquell pocavergonya, fuster de Natzaret, va instituir per desgràcia de la humanitat.

La llista d’apòstoles i d’apòstols que intervingueren al ‘Sopar francmaçó’ és la següent: Josep Albertí, Antoni Jesús Ballester, Francisca López, Bernat Mas, Llorenç Ramis, Margalida Pons, Giannina Romero i Bartomeu Cabot.


JOSEP ALBERTÍ & BARTOMEU CABOT
TALLER LLUNÀTIC
SON CARRIÓ, CATALUNYA
14 D’ABRIL-12 AGOST 2017