diumenge, 4 de gener del 2009

Acte onanista davant els nostres pares indefensos i despullats

Vet aquí la nostra agressió i violència de gènere intitulada "Acte onanista davant el nostres pares indefensos i despullats", en permanent actualització. Vosaltres sou els nostres esclaus i heu d'esperar agenollats tot el que vindrà al darrere, que no serà més que sofriment i tortura sobre les vostres putes còrpores d'insectes inferiors. Sempre sota la bota totalitària de TALLER LLUNÀTIC!! Acte onanista davant el nostres pares indefensos i despullats

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt bé que desmonteu el mite d'en Bauçà però ell sí era un autèntic malalt, no s'ho feia. A qui, sinó ell, se li'n bufava sa seva pròpia popularització?
A banda d'aquesta petita discrepància vos demanam publicacions més contínues, pareixeu morts. En nam endarrer!

Taller Llunàtic ha dit...

Taller Llunàtic no contesta anònims, perquè qui parla sense identificar-se és un fill de puta covard. Fa més de trenta anys que nosaltres donam la cara!

Anònim ha dit...

Quina necessitat teniu de saber el nostre nom senyor Albertí? Caus en massa contradiccions, de la mateixa manera que critiques en Bauçà per haver guanyat premis, te record que en guanyares dos: el Blanquerna de Manacor i el Ciutat de Granollers. No serà que fot que se'n xerri més d'ell sense haver intentat provocar, com fas encara amb 58 anyets? Perdeu facultats, ja no esteis per tirar còctels molotov de merda i pixum, només per ficar-vos amb uns dels pocs seguidors que teniu en aquesta puta illa, i això per no posar nom!

Taller Llunàtic ha dit...

Ja t'agradaria, a tu, puta desgraciat, cretí, imbecil, haver fet les accions que ha fet Taller Llunàtic! Tu, bord, no ets ni has estat mai un seguidor nostre. Perquè si ho haguessis estat aniries amb la cara ben alta i no amb la por dins el cul, sense dir el teu cony de nom. Pel que fa als premis et remetem al nostre text contra ells, dins "La vida pornogràfica de Jesucrist: boixar porcs", "Els premis o la domesticació de les criatures", text,a partir del qual ningú de nosaltres s'ha presentat mai més a cap premi. Està clar, puta cuc? Haguessis assistit a la nostra gran acció el passat 9 de febrer de 2009, ben recent!, "La perfusió inequívoca de Taller Llunàtic dins el crim més irresponsable", i no escriuries les bajanades que escrius, impotent: et podem obrir en canal.

Anònim ha dit...

Ara te revé?
Hem pensava no contestaves anònims! Ja veig que sa teva acció va tenir moltiiissim de ressò. Tot Mallorca en xerra, mem Josepet quan en feràs una de ben grossa, menos brevetjar i més acció.
t'estimam! feim actes onanistes després de llegir es teus insults.
Oh Gracies!!

JO ha dit...

Sou tots uns merdes
jo si que som ENORME!!!
SOM UNA DIVINITAT!!!
AGENOLLAU-VOS tots a nes meus
peus que ja he arribat merdes pudentes que sou!!!