dissabte, 24 de gener del 2015

Addicció filosòfica a la suor genital



Nous n’avons que faire de tes canons, index, péché, confessional, prêtraille, nous pensons à une autre guerre, guerre à toi, Pape, chien. 
Antonin Artaud
 (Adresse au Pape. L’Ombilic des Limbes. Gallimard. París. 1979. Pàg, 207).




Mirau si s’ha escolat poc temps des que parlàvem de la cara amable del nou papa Francesc, que aviat ha volgut deixar les coses clares quant a religió i llibertat d’expressió. A la segona part del nostre El patíbul del fill de puta: l’afer d’El Golea, pàg, 41, el qualificam de molt puta. Bé, doncs amb motiu dels assassinats de Charlie Hebdo, Bergoglio ha fet declaracions contundents i sense el més mínim signe de dubte. Només cal consultar la premsa d’onsevulla del 16 de gener de 2015 per constatar que ha posat les coses al seu lloc: “No pots provocar, no pots insultar la fe dels altres, no pots burlar-te de la fe, no pots”, va explicar als periodistes a bord de l'avió que el duia de Sri Lanka a les Filipines, punt d'arrencada de la segona etapa de la seva gira asiàtica. (El Punt Avui, 16-I-2015). Com que Taller Llunàtic no pot ser enganyat, aquí teniu una prova més del reaccionarisme que amaga sempre el to planer, familiar d’aquest bandarra.


Per tant, més raó mai tenim en el nostre Parafília bèl·lica i en el text que serví de comunicat –i que avui publicam—per anunciar-vos, cabiscols ronyosos, que la fi del món és a prop. Us tancarem a tots al Vaticà segellat, amollarem una bufa atómica i us asfixiareu.


Josep Albertí & Bartomeu Cabot.

Taller Llunàtic. Catalunya. 21 de gener de 2015.